Hoo weet iej da’s oalder wödt? Ne proatje oaver vrogger!
Maak kennis met Erik Kruisselbrink! Erik is samen met Jolanda Hofland één van Naober's nieuwe hoofdredacteuren. In de 3e aflevering van Proat TV praat hij over Naober, zijn nieuwe rol en over dialect.
Twentse entrecote met chimichurri, tomaat, courgette en limoen, een recept van Eric van Det, chef en BBQ specialist van Roost Buitenkoken.
Azijn is een wondermiddel in en rondom je huis. Vieze geurtjes, gekke vlekken, groene aanslag. Het verdwijnt als sneeuw voor de zon met azijn. Azijn geeft vaak een glanzend effect én is niet belastend voor het milieu.
Jolanda Hofland en Erik Kruisselbrink vormen per 1 mei de nieuwe hoofdredactie van Naober. Zij volgen Marsha Walraven op, die de functie drie jaar heeft vervuld.
Koeienstront... een bekende geur op het platteland. Maar menselijke poepgeuren bereiken onze neus vaak niet meer, behalve op je eigen WC. Maar vroeger, in het begin van de 20e eeuw, ontbrak op de meeste plekken de riolering nog.
Met 240 trekkers hebben leden van de Lochemse actiegroep Voll Gass en van Farmers Defence Force een ode gebracht aan de vrijheid. In Mariënvelde vormden de trekkers een brandende fakkel en de woorden '75 jaar vrijheid'.
Bewoners De Citadel van Aveleijn in Oldenzaal kunnen vanaf vandaag weer persoonlijk bezoek ontvangen van hun dierbaren. Bij de Citadel is een prototype geplaatst van een ‘Kuierdeur’ van Artica en de TZA.
Maak jacht op boeken in BookCrossing-stijl! Bookcrossing is een wereldwijde bibliotheek. Boeken worden doorgegeven van lezer naar lezer en kunnen worden gevolgd. Op die manier verbindt het zijn lezers met elkaar.