De rubriek Koken staat garant voor pure, eerlijke gerechten, die door iedereen te maken zijn. Lezers kunnen hun eigen recepten ook met ons delen via Facebook of insturen naar info@naober.nl.
Laat het roken van eendenborst aan anderen over. De truc is om de gerookte eend met wat whisky en olie in de oven te verwarmen.
Is uw kerstmenu al samengesteld? Met de Kerst eten we toch graag net iets anders, iets bijzonders, maar vaak ook een gerecht wat erg bewerkelijk is. Breng uw werk in de keuken in balans met dit smakelijke, maar eenvoudige toetje.
Runderhart, veel mensen gruwelen er tegenwoordig van. Maar veel senioren weten het nog goed, runderhart in de stoofschotel of de hachee. Dat was smullen! En ook nog heel gezond. Wij delen een recept van de 'Woeste Grond'.
Sinterklaas is weer in het land. Wat is er nou leuker dan rondom de sinterklaasdagen lekker te smullen van uw eigen gemaakte gerechten!? Hierbij het recept Sint Nicolaasbrood van Hanneke van der Werf van de Potten- en Pannenclub.
Deze week ‘Big Olaf Burgers’ met cheddar-galapeno saus; een recept van Eric van Det, chef en BBQ-specialist van Roost Buitenkoken.
De kilo's zijn er afgelopen maanden aangevlogen bij veel mensen. Thuiswerken, snaaien en sporten is door corona ook niet altijd makkelijk. Maar jezelf verwennen is ook wel fijn in deze tijd. Maak het gezellig met deze slanke cake!
Er zijn van die dagen dat je de vrouw eens extra wilt verwennen met een ontbijt van de BBQ. Heerlijk buiten met alle tijd om er wat lekkers van te maken. Een recept van Eric van Det, Chef en BBQ-specialist van Roost Buitenkoken.
Kip kun je op vele manieren klaar maken. Een klassieker uit de Franse keuken is de kip gestoofd in rode wijn. Deze week een heerlijk recept van Eric van Det, chef en bbq-specialist van Roost Buitenkoken.
De herfst vraagt om een lekker suddergerecht. Bij ons thuis is de ouderwetse jachtschotel favoriet. Een recept van oma die van dochter naar dochter gaat. Met suddervlees, appeltjes, aardappelpuree en bruine bonen.