De rubriek Koken staat garant voor pure, eerlijke gerechten, die door iedereen te maken zijn. Lezers kunnen hun eigen recepten ook met ons delen via Facebook of insturen naar info@naober.nl.
Door de coronacrisis moet de horeca haar deuren sluiten. Om toch te kunnen genieten van heerlijke gerechten, zijn een aantal chefs van bekende restaurants gevraagd om hun recept te delen. Dit keer Asperge risotto van STAN&CO.
Door de coronacrisis moet de horeca haar deuren sluiten. Om toch te kunnen genieten van heerlijke gerechten, zijn een aantal chefs van bekende restaurants gevraagd om hun recept te delen. Geniet van de pindasoep van BUNK.
Door de coronacrisis moet de horeca haar deuren sluiten. Om toch te kunnen genieten van heerlijke gerechten, zijn een aantal chefs van bekende restaurants gevraagd om hun recept te delen. Smullen van de Granita van BROOKS.
Met een basis van sla, kroepoek en pindasaus maakt Eric van Veluwen deze salade knapperig en crispy.
Geniet van Wild zwijn, gegrilde appel, peer, groene asperges & teriaki spies, een recept van Eric van Det, chef en BBQ Specialist van Roost buitenkomen.
Stamppot boerenkool, dat kennen we allemaal. Lekker met een stukje worst en wat zuur. Maar wist je dat boerenkool zich ook leent voor verrassende andere recepten? Probeer deze hartige boerenkooltaart eens!
Geniet van heerlijke Kippenbouten “honey glaze” met mais, een recept van Eric van Det, chef en BBQ Specialist van Roost buitenkoken.
Met die storm en regen van afgelopen dagen smaakt de winterkost extra lekker. Zo ook deze smaakvolle Oostenrijkse goulashsoep. Een heerlijke kruidige soep vol groente, rundvlees en aardappelen.
Geniet van heerlijke Ham in cola & BBQ rub met bruine suiker en maiskolfjes, een recept van Eric van Det, chef en BBQ Specialist van Roost buitenkoken.