De rubriek Koken staat garant voor pure, eerlijke gerechten, die door iedereen te maken zijn. Lezers kunnen hun eigen recepten ook met ons delen via Facebook of insturen naar info@naober.nl.
Wat zetten we op het menu voor het traditionele kerstdiner? Rollade doet het altijd goed. Met déze bereiding verrast u de gasten, maar dan moet de rollade wel mooi rosé gebraden zijn.
"Citrus Pork" Gegrild varkensvlees met sinaasappel, grapefruit en passievrucht. Een recept van Eric van Det, chef en BBQ specialist van Roost Buitenkoken.
Ze zijn er weer… spruitjes! Sommige mensen (en de meeste kinderen) vinden spruitjes niet lekker vanwege de bittere smaak. Dit recept komt van één van onze collega’s en zij zegt dat zelfs haar kinderen zo lekker meesmullen.
“Sloppy Othmar”: Sloppy Joe Broodjes met gehaktmix, Weizen bier & aardappeltortillia. Een recept van Eric van Det, chef en BBQ specialist van Roost Buitenkoken.
‘De perfecte hamburger’ een recept van Eric van Det, chef en BBQ specialist van Roost Buitenkoken. Roost-buitenkoken.nl - de specialist op het gebied van barbecues .
Hertenbiefstuk is een heerlijk stuk mals vlees dat in de herfst nóg voller van smaak is. Laat de biefstuk voor het bakken een kwartier op kamertemperatuur komen om te voorkomen dat het vlees krimpt en mogelijk taai wordt.
De afvalvrije keukencyclus Alles wat je nodig hebt om restjes groenten en fruit weer op te kweken.
Het is weer tijd voor peentjes en bieten. Kies voor de verandering eens chioggia-biet, oerpeen of pastinaak. De meeste kans maakt u bij de groentespecialist.
Rib-eye met Grate Goods beef rub, zoete aardappel, gegrilde romana, selderij, trostomaten, Parmezaan en echte bier-runder-jus. Bier: Othmar Tripel. Roost Buitenkoken helpt u graag op weg met de bereiding van dit heerlijke recept.